Η είδηση πως η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους μετά από 3,5 χρόνια, κάνει από χθες τον γύρο του Διαδικτύου, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, ο 48χρονος Μπουράκ Χακί έχει δηλώσει για τον χωρισμό τους σε τουρκικά ΜΜΕ:

«Χωρίσαμε με τη Χαρά. Δεν υπάρχει εξαπάτηση και τρίτο πρόσωπο. Η απόσταση μεταξύ μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μας έκανε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση. Είχαμε την πρόθεση να παντρευτούμε, αλλά όταν καθίσαμε και μιλήσαμε λεπτομερώς, αποφασίσαμε ότι αυτό δεν θα γίνει συμβεί. πρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας «πάγωσε».

Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας».

Στο μεταξύ, ο Μπουράκ Χακί διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram, κρατώντας μόνο μία, ενώ η Χαρά Παππά προχώρησε στην ίδια κίνηση κρατώντας λίγες κοινές τους φωτογραφίες τους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπουράκ Χακί

Ο δημοφιλής τούρκος ηθοποιός τη Δευτέρα βρέθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας για προγραμματισμένο check up, ωστόσο δέχτηκε να μιλήσει στη Φωλιά των Κου Κου και επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού.

«Είμαι στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο check up. Αυτό που χρειάζεται τώρα η Χαρά είναι να νιώθει καλά και εγώ θα συμβάλλω στο να νιώθει χαρά. Είναι πολύ νωρίς για δηλώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Μετά από σχεδόν τέσσερα  χρόνια κοινής πορείας, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του

Ο διάσημος τούρκος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, διατηρούσαν σχέση για 3,5 χρόνια και ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι.

Πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων η Χαρά Παππά είχε μετακομίσει, μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, ενώ μετά από το GTNM υπήρχε η σκέψη ο Μπουράκ Χακί να έρθει στην Ελλάδα μόνιμα.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην σχέση τους, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν έντονες οι φήμες πως οι δυο τους θα παντρεύονταν.