Κατερίνα Γκαγκάκη: Το τέλος από την τηλεόραση και οι δύσκολες ώρες

Με εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξή της.
2 Ιουλίου 2020 | 13:29

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/6) η Κατερίνα Γκαγκάκη, σε μία συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μεταξύ άλλων διηγήθηκε πόσο δύσκολα πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής της, μετά τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχασε το κέντρο της ζωής της.

Η ίδια σχολίασε ακόμα πώς βίωσε την λεκτική επίθεση που δέχτηκε μετά από το τηλεοπτικό συμβάν που χειρίστηκε λάθος, πήρε θέση και για τον «μεγάλο περίπατο» της Αθήνας, ενώ δήλωσε πιο έτοιμη από ποτέ να ζήσει μια όμορφη συντροφική σχέση.

«Μια μαύρη σεζόν»

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη για το θάνατο του πατέρα της.

«Η σεζόν που πέρασε ήταν «μαύρη» για μένα. Ένιωσα ότι με το θάνατο του πατέρα μου έχασα τον κόσμο. Αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου. Από το 2020 θα μου μείνει μόνο μια εικόνα, του πατέρα μου που τον άφησα στην εντατική κι έφυγα» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε:

«Ο μπαμπάς μου πέθανε στο πρώτο δεκαπενθήμερο της καραντίνας. Ο εγκλεισμός, λόγω της καραντίνας, έκανε καλό στο πένθος μου», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Το τέλος στην τηλεόραση

Για την απόφασή της να σταματήσει την τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε:

«Είμαι απόλυτα ενεργή, είμαι στον Δήμο, έχω δραστηριότητα πολύ συγκεκριμένη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μου ταιριάζει και εγώ δεν της ταιριάζω. Άρα άνω τελεία. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω.

Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η εκπομπή θα σταματήσει. Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο πως αυτό το κομμάτι θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα».

 

«Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στο πώς σχολιάστηκε το συμβάν σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στον «αέρα» της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε το εξής:

«Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω και να καταλάβω πώς με πρόδωσε η κρίση μου. Ήμουν μαύρη όσο δεν φαντάζεσαι. Πέρασα ένα διάστημα που διάβασα όλα τα μηνύματα ακόμα και αυτά που έλεγαν να πεθάνω και απάντησα σε όλα. Δεν ακυρώνεται μια πορεία 25ετίας σε λίγα δευτερόλεπτα».

Επίσης, η Γκαγκάκη συμπλήρωσε:

«Έλαβε ο μπαμπάς μου δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα, στα οποία άκουσε τα τέρατα. Δεν μου είπε τίποτα. Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε, μου είπε ότι έκλαιγε μόνος του. Αυτό δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν με συγχωρώ που του το προκάλεσα».

 

Πρόσφατα Άρθρα
Εντ Σίραν: Θα κάνει διάλειμμα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του 16 Ιουνίου 2026, 08:33
Ναταλία Γερμανού: Αποθέωσε τον Θάνο Καλλίρη για τις επιτυχίες του 14 Ιουνίου 2026, 08:37
Δανάη Μπάρκα: Είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Φάνη Μπότση 14 Ιουνίου 2026, 08:33
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας 13 Ιουνίου 2026, 15:50
Μπραντ Πιτ: Σε ρήξη με τα παιδιά του – «4 στα 6 θέλουν να είναι Τζολί» 11 Ιουνίου 2026, 08:12
Μέγκαν Μαρκλ: Το φαινόμενο «sharenting» και η θύελλα αντιδράσεων για τη μικρή Λίλιμπετ 6 Ιουνίου 2026, 14:43
Βικτόρια Μπέκαμ: «Άλλο η στήριξη και άλλο η πίεση» 30 Μαΐου 2026, 07:35
Η Ντρου Μπάριμορ είπε αυτά που σκέφτονται όλοι οι νέοι γονείς 29 Μαΐου 2026, 08:00
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο γράμμα μετά τον γάμο της το 1981 28 Μαΐου 2026, 17:00
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τρυφερή ανάρτηση για την οικογένεια του 28 Μαΐου 2026, 08:55
Γωγώ Μαστροκώστα: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας 27 Μαΐου 2026, 10:00
Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει» 27 Μαΐου 2026, 09:19
Γκόρντον Ράμσεϊ: Το μάθημα στα 6 παιδιά του – Δεν έχει σχέση με το φαγητό 26 Μαΐου 2026, 17:00
Απολαυστικό βίντεο: Γιάννης Αντετοκούνμπο και The Rock ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Mοάνα 26 Μαΐου 2026, 08:19
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Η Κέιτ είναι μια απίστευτη μητέρα» 23 Μαΐου 2026, 13:50
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version