Με δάκρυα στα μάτια έκανε την εμφάνισή του στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά και έκατσαν αντικριστά ενώ τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη ήταν «Δύσκολο», με την Ελένη να του απαντάει «Μπα, έλα στη θέση μου».

«Tης είπα όταν έσβησαν τα φώτα…»

«Κλαίω σαν την Μάρθα Βούρτση πια, έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι εγώ δεν θα πω ψέματα ποτέ και θα είμαι ειλικρινής. Πήγα με την καρδιά μου και αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο δεν θα πήγαινα, γιατί έτσι ένιωθα. Από την άλλη, λυτρώθηκα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Και τίποτα να μη λέγαμε, με αυτή την αγκαλιά δεν θα είχε αλλάξει κάτι, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Ήταν σαν να ξαναδούλευα. Tης είπα όταν έσβησαν τα φώτα «Ελένη θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή», βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί κι έφυγα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

Τι έγραψε στο Instagram

«Μην αφήνετε πότε ανοιχτές εκκρεμότητες ειδικά με ανθρώπους που αγαπήσατε και σας αγάπησαν…✔️Είναι λυτρωτικό‼️Ελένη θα είσαι πάντα στην καρδιά μου,καλή συνέχεια στη νέα σου ζωή και είμαι πολύ υπερήφανος που ήμουν μέρος στο τεράστιο κεφάλαιο που έγραψες στην Ελληνική τηλεόραση‼️»