Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Χρήστος Βασιλόπουλος έγινε πατέρας και είναι πανευτυχής!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του Σάρα Κόνερ, αφού υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους το πρώτο τους παιδί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περίμενε πως και πως τον ερχομό του γιου του και πλέον δεν μπορεί να το αφήσει από την αγκαλιά του.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία από τις ώρες της αναμονής μέχρι τη γέννηση του γιου του ενώ λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο κρατά στην αγκαλιά τον γιο του και χαμογελά πλατιά.

Ο νέος του ρόλος… εκείνος του πατέρα!

«Τα συναισθήματα είναι συγκλονιστικά. Είναι κάτι που δεν έχεις ζήσει ποτέ. Το 24ωρο ενός νέου μπαμπά περιλαμβάνει πάνες, ξενύχτι, πολλά μαντηλάκια καθαρισμού, πολλή αγάπη, πολλή τρυφερότητα, υπέροχα συναισθήματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μας για να γίνουμε οι γονείς που ποτέ δεν είχαμε και σίγουρα επειδή εγώ πέρασα μία περίεργη φάση με τον πατέρα μου σίγουρα θέλω πάρα πολύ να είμαι ο μπαμπάς που ποτέ δεν είχα. Ο μικρός μου Απόλλωνας είναι ένας νέος σταθμός στη ζωή μου», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Είσαι μόλις 17 ημερών και η κάμερα ήδη σε αγαπά»

Ο διεθνής ηθοποιός δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία του νεογέννητου γιου του στο Instagram και οι followers του ξετρελάθηκαν. «Μικρός Απόλλωνας! Όταν είσαι μόλις 17 ημερών και η κάμερα ήδη σε αγαπά. Το μικρό μου ζουζούνι», έγραψε ο ξετρελαμένος μπαμπάς στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την φωτογραφία