Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/7) ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, τις συνεργασίες του παρελθόντος, τις φετινές δουλειές αλλά και τον ρόλο που υποδύθηκε στις «Άγριες Μέλισσες».

Όπως εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, η απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της Τέχνης, αφήνοντας τα καράβια, αιφνιδίασε πολύ τον πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε τον παρακολουθήσει στο θέατρο μετά από 28 χρόνια!

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Όσο ήμουν στο σχολείο, δεν είχα δει ούτε μία παράσταση. Όταν ήμουν στην τελευταία τάξη του Λυκείου, ο πατέρας μου επείσθη από έναν συνάδελφό του και πήγαμε οικογενειακώς και είδαμε το «Σλουθ» με τους Δημήτρη Χορν και Αλέκο Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αποφάσισε να φοιτήσει σε Δραματική Σχολή ενόσω βρισκόταν σε ένα ταξί καθ’ οδόν για τη Ναυτική Σχολή προκειμένου να δώσει εξετάσεις ώστε να γίνει καπετάνιος.

«Ο πατέρας μου ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά, όταν ήμουν ήδη επαγγελματίας 28 ετών. Δεν ξέρω αν με είχε δει στην τηλεόραση. Άκουγε για εμένα ότι είχα παίξει σε σειρές και είχα γίνει γνωστός, αλλά δεν ερχόταν. Του έλεγα: «Θα έρθεις να με δεις στο θέατρο;». Δεν απαντούσε! Ίσως να ήταν μετανιωμένος πια, ακούγοντας όλα αυτά τα πράγματα γύρω από εμένα. Ο πατέρας μου ήταν πάρα πολύ μεγάλος εγωιστής και δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του».

Όταν δε η Eλεονώρα Μελέτη πρόσθεσε, «δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια αρνιόταν;», ο αγαπημένος ηθοποιός αρκέστηκε να κουνήσει καταφατικά το κεφάλι του εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με την συγκινητική εξομολόγηση που έκανε ο Τάσος Χαλκιάς