Μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης η Χαρά Παππά, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2019 και ο δημοφιλής τούρκος ηθοποιός, Μπουράκ Χακί, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Το γνωστό ζευγάρι της showiz αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του, με τον Μπουράκ Χακί να ξεκαθαρίζει ότι ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν η απόσταση και τα σενάρια περί απιστίας δεν έχουν δόση αλήθεια σύμφωνα με τον ίδιο.

Η Χαρά Παππά, από τη μεριά της μιλώντας για τον χωρισμό τους σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε:

«Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό». Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, λοιπόν, ο κύκλος έκλεισε και ο καθένας προχωράει στη ζωή του».

Μπορεί ο Μπουράκ Χακί να ξεπερνάει το μοντέλο ακούγοντας Νίκο Οικονομόπουλο, όμως η Χαρά Παππά τον ξεπερνάει στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα!

Η Χαρά Παππά, λοιπόν, μέσα από το account της στο Instagram μας έδειξε πώς περνάει την περίοδο αυτή και σε τίνος την αγκαλιά βρίσκει ηρεμία και θαλπωρή.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω μίας ανάρτησής της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να χαλαρώνει στην αγκαλιά του πολυαγαπημένου της μπαμπά.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: