Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της δίκης του Τζόνι Ντεπ κατά της βρετανικής Sun που ξεκίνησε στο Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου, όπου παρευρέθηκε και η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χέρντ.

Η Χέρντ κατέθεσε στο δικαστήριο δύο φωτογραφίες που αποτυπώνουν το ένοχο παρελθόν του Τζόνι Ντεπ.

Ένα μεσημέρι του 2013 έβγαλε μία φωτογραφία στο σπίτι της στο Λος Άντζελες που δείχνει ένα γυάλινο τραπέζι που είχε πάνω ουίσκι, ναρκωτικά και τσιγάρα.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο 57χρονος αστέρας του Χόλιγουντ σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, πεσμένος δίπλα στο κρεβάτι από τις καταχρήσεις αλκοόλ και ουσιών.

Αποκαλύψεις Σοκ: Ούρλιαζε σαν ζώο 

Στο δικαστήριο ακούστηκε και η ηχογράφηση ενός μακρόσυρτου και δυνατού θορύβου. H SUN  ισχυρίστηκε ότι ήταν η φωνή του Ντεπ αφού «μέθυσε υπερβολικά και πήρε ναρκωτικά» στην πτήση.

«Αν είμαι εγώ, τότε αντιμετώπιζα σίγουρα κάποιο πρόβλημα. Δυσκολεύομαι να το αναγνωρίσω ως εμένα. Θα έλεγα ότι ακούγεται σαν κάποιο ζώο που πονάει», ανέφερε ο ίδιος.

«Ναι, αλλά εσείς είστε αυτό το ζώο. Εάν πονάγατε, ήταν επειδή καταναλώσατε ναρκωτικά και αλκοόλ σε αυτό το αεροπλάνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε καμία ανάμνηση της τερατώδους συμπεριφοράς σας σε αυτό το αεροπλάνο», σημείωσε η δικηγόρος της Αμπ. Χερντ.

Είχε δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά μέχρι τα 14 του 

Την πρώτη μέρα της δίκης ο Τζόνι  Ντεπ μίλησε στο δικαστήριο για το σκοτεινό παρελθόν του, ενώ δεν δίστασε να πει ότι πήρε ένα από τα αγχολυτικά χάπια της μητέρας του, όταν ήταν έφηβος.  Η πρώτη του επαφή με τα ναρκωτικά άρχισε νωρίς όταν δοκίμασε για πρώτη φορά τα αγχολυτικά χάπια της μητέρας του

Σοκ προκαλεί η απολογία για τη σχέση του με τις παράνομες ουσίες:

«Μισώ να συστήνω ναρκωτικά, αλκοόλ, βία και παραφροσύνη σε οποιονδήποτε, αλλά πάντα λειτουργούσαν για εμένα».

Ομολόγησε πως κατέστρεψε δωμάτιο ξενοδοχείου 

Αναφορά έγινε και στο περιστατικό που ο Αμερικανός αστέρας κατέστρεψε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές 10.000 δολαρίων. Μπροστά στο γεγονός ήταν το μοντέλο Κέιτ Μος.

«Ήταν 1-2  ιδιαίτερα κακές μέρες και εκείνη η μέρα αποδείχθηκε η… κορυφή μιας δυσάρεστης στιγμής.», τόνισε ο ίδιος.

Η δικηγόρος τον ρώτησε αν έχει πρόβλημα με τη διαχείριση του θυμού του και εκείνος απάντησε: 

«Δεν έχω. Ήμουν θυμωμένος, δεν σημαίνει ότι έχω προβλήματα θυμού. Εξέφραζα τον θυμό μου».

«Σωστά, έτσι για να μιλάμε την ίδια γλώσσα, εκφράζεις τον θυμό σου μέσω καταστροφικής συμπεριφοράς;»

«Το έχω κάνει μερικές φορές στη ζωή μου.»

Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ  

Στη δίκη αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για ένα email που είχε γράψει η Χερντ στον Ντεπ -αλλά δεν έστειλε ποτέ.

Του είχε πει  «μοιάζει με  τον Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ. Τον μισό εαυτό σου τον αγαπώ, ο άλλος μισός με τρομάζει».

Επίσης έγραφε πως γνώριζε ότι «είχε να κάνει με το τέρας» όταν εκείνος έπινε. Σε απάντηση, ο 57χρονος ηθοποιός είπε πως ο «φάκελος» χτίστηκε από νωρίς «σε κάτι που φαίνεται να ήταν δικλείδα ασφαλείας για αργότερα» από την πρώην σύζυγο του για να τον καταστρέψει.

Το LIVE NEWS στη δίκη του Τζόνι Ντεπ

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του MEGA στο Λονδίνο, Θύμιο Τζάλλα, ο διεθνούς φήμης ηθοποιός πέρασε ξανά σήμερα το πρωί γύρω στις 10:00 την πόρτα του δικαστηρίου.

Άπαντες λαμβάνουν μια πολύ διαφορετική εικόνα του. Σήμερα μάλιστα πιέστηκε πολύ από τη συνήγορο της SUN, για αντιφάσεις στις οποίες έπεσε. Επιπλέον, κατέθεσαν γιατροί που δήλωσαν ότι δεν έχει συναίσθηση της ευθύνης.

Η εικόνα που βλέπουμε, είναι εικόνα απαξίωσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Γράψτε το σχόλιο σας