imommy.gr LifestyleΚόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Θα ήταν τέλειο να πηγαίναμε Eurovision

Κόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Θα ήταν τέλειο να πηγαίναμε Eurovision

Κόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Θα ήταν τέλειο να πηγαίναμε Eurovision | imommy.gr

Όταν ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο να βρεθούν στην Eurovision τόσο η Κόνι Μεταξά όσο και ο Τάσος Ξιαρχό έδειξαν τον ενθουσιασμό τους…

28 προσωπικότητες της ελληνικής showbiz έδωσαν όλο αυτό το διάστημα τον καλύτερό τους εαυτό, με τρία μόνο ζευγάρια να φτάνουν μέχρι το τέλος του τηλεοπτικού σόου, τον Τρύφωνα Σαμαρά με τη Χαρά Βέρρα, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη και την Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό.

 

Νικητές τελικά του «Just The 2 Of Us» αναδείχθηκαν ο Τάσος Ξιαρχό και η παρτενέρ του Κόνι Μεταξά, που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού αφήνοντας, έτσι, στη δεύτερη θέση τη Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη.

Την Κυριακή (12/7) οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου και η Κόνι Μεταξά μίλησε για το πώς ένιωθε για το J2US, λέγοντας ότι εκτιμούσαν ότι είναι outsiders.

«Στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο», είπε η Κόνι Μεταξά, που μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό κέρδισαν το J2US.

Όταν ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο να βρεθούν στην Eurovision και οι δύο έδειξαν τον ενθουσιασμό τους. «Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό», δήλωσαν και οι δύο ενώ ο Τάσος Ξιαρχό πρόσθεσε με χιούμορ πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδήσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο».

 

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσαν Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ