Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου για τις μέρες της καραντίνας και τη δοκιμασία από την οποία πέρασαν οι σχέσεις, για την καριέρα της και τους ρόλους που την έκαναν ευρέως γνωστή, αλλά και για τα επόμενά της βήματα.

Για την περίοδο του Lockdown η ηθοποιός υποστήριξε πως εκτίμησε αλλιώς τα πράγματα και την καθημερινότητα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις δοκιμάστηκαν και όπως είπε χαρακτηριστικά, «αν υπάρχει έδαφος για να γίνει εγγύτερη και πιο βαθιά, φαίνεται, αλλιώς διαλύεται».

Ερωτηθείσα για τη μελαγχολική της φύση, απάντησε πως «οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος την εποχή αυτή, δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, όμως μπορεί να είναι επίκτητα αισιόδοξος».

Αναφέρθηκε στην καριέρα της, η οποία εξελίχθηκε αργά και με σταθερά βήματα. Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της, οι οποία ταράχτηκαν από την μεγάλη επιτυχία πολύ νωρίς, εκείνη απέκτησε σύνεση και συγκρότηση μυαλού.

Μίλησε ακόμα για την Αγία Σοφία και την απόφαση του Ερντογάν να μετατραπεί σε τζαμί, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για μια αναμενόμενη κίνηση από πλευράς του Τούρκου προέδρου, ο οποίος είναι ασταμάτητος. «Το κάνει για να κερδίσει το λαό του, αλλά έχει να χάσει πολλά σε βάθος χρόνου», σημείωσε.

Μίλησε για τις συμμετοχές της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Είσαι το ταίρι μου», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Το νησί», αναπολώντας μαγευτικές στιγμές, όπως η ίδια τις χαρακτήρισε.

Την επόμενη χρονιά θα την δούμε στην τηλεόραση του OTETV, σε μια σειρά οχτώ επεισοδίων με τίτλο «42 βαθμοί Κελσίου».