Η Σάρον Όσμπορν δεν μπορεί να πιστέψει ότι το brand Yeezy του αμερικανού ράπερ, Κάνιε Γουέστ δέχτηκε χρήματα από το Πρόγραμμα Προστασίας Paycheck, που ενισχύει με κεφάλαια επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία του κοροναϊού.

Η Όσμπορν επέκρινε τον Κάνιε Γουέστ επειδή έλαβε βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ύψους δύο έως πέντε εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, παρότι πρόσφατα ο αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας έλαβε την ιδιότητα του δισεκατομμυριούχου.

«Δεν είναι δισεκατομμυριούχος;» αναρωτήθηκε η Σάρον Όσμπορν συμμετέχοντας ως προσκεκλημένη στο «The Talk» της Global.

«Λοιπόν, θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια που διαθέτει και να τα επενδύσει στην εταιρεία του. Ξέρω προφανώς, ότι οι αεροπορικές εταιρείες έπρεπε να διασωθούν, αλλά και μικρές εταιρείες, που πραγματικά δεν διαθέτουν τόσο μεγάλα κεφάλαια στην τράπεζα, ώστε να βοηθηθούν να διατηρηθούν θέσεις εργασίας» τόνισε.

«Απλώς πιστεύω ότι όταν έχετε τόσα μετρητά, είναι ενοχλητικό να ζητάτε, όταν τα έχετε μόνοι σας» πρόσθεσε όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

«Τα έχεις, έχεις περισσότερα από αρκετά για να κρατήσεις στη δουλειά 100 άτομα, οπότε γιατί να ζητήσεις από την κυβέρνηση, να πάρεις από την κυβέρνηση; Απλά δεν το καταλαβαίνω. Όταν είσαι τόσο πλούσιος, η οικογένειά σου, όλοι στην οικογένειά σου είναι τόσο πλούσιοι, γιατί το κάνεις αυτό;» διερωτήθηκε η τηλεοπτική προσωπικότητα και σύζυγος Όζι Όσμπορν.

Η παρουσιάστρια του talk show, Σέριλ Άντεργουντ επίσης δεν ενθουσιάστηκε με τα χρήματα που έλαβε ο Κάνιε Γουέστ και είπε:

«Μακάρι να το είχε εξηγήσει καλύτερα. Αν χρειάζεσαι πραγματικά τη βοήθεια επειδή διατηρείς 200 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο Yeezy, ίσως και λέω ίσως, γιατί δεν συμφωνώ ούτε με αυτό. Πήρε αρκετά χρήματα για να δώσει λίγα».

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος έχει ανακοινώσει μέσω Twitter ότι θα είναι υποψήφιος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο, γνωστοποίησε ότι στην κούρσα των εκλογών θα έχει μαζί του ως υποψήφια αντιπρόεδρο τη life coach, Michelle Tidball.