Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει βρει το δικό του επίγειο παράδεισο.

Ο δημοφιλής σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μπορεί να περνά μεγάλο διάστημα του χρόνου στην Αμερική, όμως δεν αλλάζει με τίποτα το παραδοσιακό ελληνικό καλοκαίρι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βρέθηκε στον αγαπημένο του προορισμό, ο οποίος δεν απέχει και πολύ από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για έναν επίγειο παράδεισο.

Για μία ακόμη φορά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, βρέθηκε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ ένα συγκεκριμένο μέρος φαίνεται πως αποτελεί πια επίσημα τον προσωπικό του παράδεισο.

Πρόκειται για τους Παξούς, όπου παραθερίζει από μικρό παιδί, ενώ εκεί μένει και η μητέρα του, διατηρώντας ένα μικρό ξενοδοχείο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τους Παξούς και τους Αντίπαξους με τον ίδιο να κολυμπάει στα κρυστάλλινα νερά.

Μάλιστα με την τηλεοπτική σειρά του «Να με προσέχεις», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2003, έκανε ευρέως γνωστούς τους Παξούς στο ελληνικό κοινό.

«Είναι το δεύτερο σπίτι μου, το καταφύγιό μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος για τους Παξούς και Αντίπαξους, όπου και φέτος περνά τις διακοπές του.

Τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, απαθανάτισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αποθεώνοντας το νησί.

Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram: