Απίστευτο γέλιο με τον εκρηκτικό Τόνι ΣφήνοΜε το εκρηκτικό του ταπεραμέντο, το απαράμιλλο στυλ του και το οξυδερκές χιούμορ του ο γνωστός showman Τόνι Σφήνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mini Καύσωνας»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε προέβη σε… μείζονες αποκαλύψεις, όπως τι είναι τα «τσικάκια» που συνεχώς αναφέρεται στις παραστάσεις του.

Τσικάκια, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, «είναι όσες γυναίκες είναι παιχνιδιάρες και ερωτευμένες. Είναι τι νιώθει η κάθε μια. Δεν είναι θέμα ηλικίας».

Σε ότι αφορά στο vintage στυλ του, αποκάλυψε ότι ράβει συνεχώς ρούχα και πως «διαθέτω καλή ναφθαλίνη».

Όπως είπε, πολλές φορές, ο κόσμος, λόγω της φωνής του, τον αναγνωρίζει στον δρόμο.

«Μερικές φορές με γνωρίζουν, όταν είμαι ντυμένος κανονικά. Από τη φωνή. Κάποιο λάθος κάνετε, τους λέω. Αλλά αν κάποιος επιμένει πολύ, το παραδέχομαι ότι είμαι εγώ» σημείωσε.

Σχετικά με τα 10 χρόνια που συμπληρώνει φέτος κάνοντας παραστάσεις, δήλωσε περήφανος για την όλη δουλειά που κάνουν με την ομάδα του αλλά και για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο.

«Ξεκινώντας πριν 10 χρόνια, δεν είχαμε ψυχή στις παραστάσεις μας. Και ξαφνικά κάναμε το μπαμ. Με γεμίζει να έρχεται ο κόσμος για φωτογραφίες, να με αγκαλιάζουν, να μου μιλάνε».

Σε ότι αφορά στην πανδημία, ανέφερε ότι τον στενοχωρεί ως κατάσταση. «Στεναχωριέμαι με όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να δουλέψω. Η πανδημία δεν είναι ίδια για όλους. Και εμάς ποιος θα μας διασκεδάσεις».

Υπογράμμισε ότι δεν του αρέσει να του λένε ψέματα, όμως, «τα τσικάκια θέλουν ωραίες ιστορίες και ψεματάκια».

Επισήμανε ότι του αρέσει να εργάζεται στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας ότι κάτι… ενδιαφέρον συζητά με το MEGA.

Τέλος, του αρέσει να περνάει χρόνο με το σκύλο του, να πηγαίνει βόλτες, ενώ διασκεδάζει πολύ στα πανηγύρια. «Μου αρέσουν πολύ τα κλαρίνα» κατέληξε.

 

Στα παρασκήνια με τον Μέμο Μπεγνή και τους παρουσιαστές