Καλεσμένοι στην εκπομπή στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ  ήταν το βράδυ της Δευτέρας 13/7 η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Βαλτινός, οι οποίοι μίλησαν για την υποκριτική αλλά και πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής τους, όπως η οικογένεια.

«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο, σα να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς»

«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς. Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε «μπράβο παιδί μου»».

Πως ήρθε στην Ελλάδα για έναν έρωτα;

«Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στη Μόσχα, ήμασταν φοιτητές οπότε μαζί μεγαλώσαμε, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο, ερωτευθήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα και έχουμε έναν γιο τον Στέφανο που είναι 29 ετών».

«To ‘’εγώ’’ μου έφυγε από μένα και μετατέθηκε στον Στέφανο», είπε αναφερόμενη στον γιο της. Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου, συμπλήρωσε για τη γέννησή του.