Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η GFG (Greek From Greece) café-cuisine ενώνουν τις δυνάμεις τους έχοντας ως όραμα να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν οι ΗΠΑ την ελληνική γαστρονομία.

Η οικογένεια, οι αξίες και οι παραδόσεις είναι τα πιο σημαντικά ιδανικά για την ομάδα των Ελλήνων που «τρέχουν» την Greek from Greece café-cuisine.

Με μια μακρά οικογενειακή παράδοση στον χώρο της εστίασης και του φαγητού, οι «παραδοσιακοί πρωτοπόροι» έχτισαν μια δουλειά που αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη ζωή τους βασισμένη σε τρία πάθη: «Δουλεύουμε σκληρά, ταξιδεύουμε συχνά και βρίσκουμε ικανοποίηση στο καλό φαγητό».

Γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο ευλογημένο γόνιμο έδαφος της Ελλάδας μπορούν να υποστηρίξουν με περηφάνια «Ξέρουμε από καλό φαγητό και είμαστε εδώ να το μοιραστούμε με όλο το κόσμο».

Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας για το νέο του εγχείρημα έχει δηλώσει:

«Έψαχνα χρόνια ένα τρόπο να «ταξιδεύω» κάθε ώρα και στιγμή πίσω στην Ελλάδα και τον βρήκα. Η GFG μου δίνει την ευκαιρία να μοιραστώ με την Αμερική όσα αγαπάμε στην ελληνική καθημερινότητα και δεν έχουν σύνορα. Τόσα χρόνια η Αμερική μου χαρίζει ευκαιρίες να δοκιμάζω και να απολαμβάνω τόσες διαφορετικές εμπειρίες και κουλτούρες. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσω. Είμαι σίγουρος πως η Αμερική θα λατρέψει την δικιά μας κουλτούρα και τις γεύσεις και θα τα κάνει τρόπο ζωής!

Αυτό που με κέρδισε είναι πως η GFG βάζει την οικογένεια πάνω από όλα. Πιστεύει στις ίδιες αξίες με μένα, όπως στην αφοσίωση και στις σχέσεις ζωής. Πρεσβεύει γεύσεις, μυρωδιές και μια ολόκληρη κουλτούρα στην οποία ούτε εγώ, ούτε τα αδέλφια μου μπορούμε να αντισταθούμε. Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια… οικογένεια».