Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας να απομονώθηκαν στην Αίγινα, τώρα όμως Γιάνης Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου γυρίζουν την Ελλάδα και μάλιστα προκαλούν πανικό στα social media.

Συγκεκριμένα, ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η διαφορετική από τα συνηθισμένα φωτογραφία που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του ΜέΡΑ25 στο Instagram, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ 25 ανέβασε μια selfie στην οποία ο ίδιος και η σύζυγός του, Δανάη Στράτου, βρίσκονται μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο και ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό φορώντας και οι δύο μπάντανες στο κεφάλι.

«Και μετά την 3ήμερη επίσκεψη του #ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα ήρθε η ώρα της… επιστροφής!», είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό του ΜέΡΑ25, φαίνεται μάλιστα ότι άρεσε τόσο πολύ στον Γιάνη Βαρουφάκη, που έκανε και ο ίδιος ο «like».

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στην Κέρκυρα με μέλη του κόμματος και την σύζυγό του Δανάη Στράτου ώστε να συναντήσουν τους κατοίκους του νησιού και να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες για θέματα περιβαλλοντικής φύσης και να συζητήσουν μαζί τους για την κατάσταση σε χωματερή του νησιού.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης στην Κέρκυρα αναρτήθηκαν στα social media και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη και τη συνάντηση με τους Κερκυραίους.