Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Λίγους μήνες μετά από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κόρη τους.

«Ίδιο μέρος,διπλή χαρά…ναι είμαι έγκυος ξανά», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Στη φωτογραφία ο Λευτέρης Πετρούνιας απεικονίζεται να φιλά την κοιλιά της συζύγου του, ενώ και οι δύο φαίνονται να ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

 

 

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που παρατήρησαν πως η φωτογραφία με την οποία οι δυο του γνωστοποίησαν τη χαρμόσυνη είδηση της νέας εγκυμοσύνης, είναι παρόμοια μ’ αυτή της ανακοίνωσης του πρώτου τους παιδιού.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τη χαρμόσυνη είδηση

 

Η Βασιλική Μιλλούση περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, αλλά δεν παραλείπει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Λίγες μέρες μετά η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη της κοιλίτσα και πραγματικά να λάμπει από ευτυχία!

 

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

 

 

 

View this post on Instagram

 

Sunshine on my mind 🌞 ______________ #holidays #sunset

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on