imommy.gr LifestyleΔίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Νέα αποκαλυτπικά στοιχεία

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Νέα αποκαλυτπικά στοιχεία

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Νέα αποκαλυτπικά στοιχεία | imommy.gr

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία «καίνε» την Άμπερ Χερντ.

Η πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ, πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ τον οποίο κατηγορεί για βιαιοπραγίες, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η αμερικανίδα ηθοποιός «έκλεψε» τη δική της ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης, στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun.

Κληθείσα να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, η Κέιτ Τζέιμς κατακεραύνωσε την 34χρονη ηθοποιό για την οποία εργαζόταν από το 2012 έως το 2015.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ σε σχετική ερώτηση που της έθεσε η δικηγόρος της εκδοτικής εταιρείας της Sun, NGN, η οποία αμφισβήτησε την εγκυρότητα της μαρτυρίας της, εκείνη απάντησε: «Είμαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ».

Απαντώντας λίγο μετά στον δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, η Κέιτ Τζέιμς κατηγόρησε την Άμπερ Χερντ ότι της «έκλεψε» την ιστορία της.

Επιβεβαίωσε τη γραπτή της κατάθεση όπου λέει πως ανακάλυψε ότι η Άμπερ Χερντ χρησιμοποίησε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί για να φτιάξει «τη δική της ιστορία προς όφελός της».

Η Άμπερ Χερντ, «πιθανόν το λιγότερο γνωστό πρόσωπο στο Χόλιγουντ», για το οποίο εργάστηκε, είχε επίσης την τάση να πίνει και της έστελνε ακατάληπτα ή προσβλητικά μηνύματα μέσα στη νύχτα.

Η αμερικανίδα ηθοποιός αναμένεται να καταθέσει την Παρασκευή, ενώ σήμερα Πέμπτη, αναμένεται να κατάθεσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Βανέσα Παραντί, που ήταν ζευγάρι με τον Ντεπ για 14 χρόνια.

Στη γραπτή κατάθεσή της η ίδια περιγράφει τον ηθοποιό ως έναν «ευγενικό, περιποιητικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο άνδρα και πατέρα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ