Η εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά δεν χάνει το χιούμορ και την καλή της διάθεση ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η Φαιή Σκορδά σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της άφησε πολλά ερωτηματικά και οι φήμες που την θέλουν να παντρεύεται ολοένα και πληθαίνουν…

Ύστερα από έναν μικρό χαμό που προκλήθηκε στα social media η ίδια, αφού πρώτα είχε διαψεύσει την είδηση μέσω κύκλων της, «τρόλαρε» μοναδικά τον εαυτό της, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν μερικές ημέρες η Φαίη Σκορδά πόσταρε μια φωτογραφία της, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης σε όσους… την αγαπούν!

«Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ αγαπάνε αληθινά.

Αυτή είναι η δύναμη μου

Στην υγειά σας », έγραψε η Φαίη Σκορδά, με την προσοχή των ακολούθων της, ωστόσο, να τραβούν τα δαχτυλίδια που φορούσε η παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά στην επίμαχη φωτογραφία φορά πολλά δαχτυλίδια, ωστόσο, οι φαν της είδαν βέρες και μονόπετρα με αποτέλεσμα τα μηνύματα που εύχονταν στην παρουσιάστρια «με το καλό» και «να ζήσετε» να πέφτουν «βροχή» στην ανάρτηση της διάσημης παρουσιάστριας.

Με τα δημοσιεύματα περί γάμου να κάνουν αμέσως το γύρο του Διαδικτύου, η παρουσιάστρια θέλησε να σβήσει… τη φωτιά διαψεύδοντας τη σχετική είδηση και υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δαχτυλίδια που έχει χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά απαντά με χιούμορ

Αποδεικνύοντας ότι έχει χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ένα χιουμοριστικό Quote, για το περίφημο θέμα του γάμου: