Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένεια του συνεχίζουν να βιώνουν μετά το τραγικό ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που οδήγησε τον παρουσιαστή σε κρίσιμη κατάσταση τον δικό τους Γολγοθά.

Σε μία ακόμη κρίσιμη χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017, παλεύει με δυσκολία να επανέλθει.

Ο γνωστός παρουσιαστής σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, τα επιτυχή αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να διευκολύνουν τη δύσκολη καθημερινότητά του.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία αγωνιά για την επόμενη ημέρα.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη που με τεράστια δύναμη και υπομονή βρίσκεται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Facebook μία σχετική φωτογραφία κατά την εισαγωγή του στο ΚΑΤ.

«Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός» ανέφερε στη δημοσίευσή της όπου φαίνεται να του κρατά το χέρι, πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση.

Λίγες ώρες μετά μάλιστα η Εβελίνα Βαρσάμη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την έκβαση της κρίσιμης επέμβασης, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό που ανέλαβε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά έγραψε απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είναι.