Η 34χρονη καλλονή Chrissy Teigen συνεχίζει να εντυπωσιάζει, όχι μόνο με τις αναλογίες της, αλλά και με τις ιδιαίτερες αναρτήσεις της στα social media.

Η ηθοποιός, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και διάσημο μοντέλο στις αρχές καλοκαιριού άφησε το κοινό άναυδο όταν αποφάσισε να αφαιρέσει εμφυτεύματα στήθους για να προστατευθεί από πιθανή εμφάνιση καρκίνου του μαστού.

Στην ίδια λογική και μόλις ένα μήνα και κάτι μετά την πετυχημένη επέμβαση θέλησε να ενημερώσει όλες τις γυναίκες για το πόσο απαραίτητες είναι οι γυναικολογικές εξετάσεις και ειδικά το τεστ ΠΑΠ.

Η Teigen έδειξε στους εκατομμύρια followers της στο instagram μια εικόνα από την επίσκεψή της στον γυναικολόγο.

Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του μουσικού John Legend, φορά μόνο το λευκό σεντόνι του γιατρού και την απαραίτητη μάσκα προστασίας.

«Μην ξεχνάτε ποτέ το ετήσιο ραντεβού σας για τεστ ΠΑΠ και συνεχίστε να ψηλαφίζετε τακτικά το στήθος σας ακόμη και αν έρχεται το τέλος του κόσμου!».  έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκατομμύρια οπαδοί της επαίνεσαν τις προσπάθειες της Teigen για ευαισθητοποίηση σχετικά με τη γυναικολογική υγεία και την πρόληψη του καρκίνου, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης Βρετανίδας γυναικολόγου-μαιευτήρα Dr. Brooke Vandermolen, η οποία έγραψε στην Teigen: «Ευχαριστώ που διαδίδετε ένα τόσο σημαντικό μήνυμα για τη δημόσια υγεία! Ο φόβος της πανδημίας έχει κάνει πολλές γυναίκες να αποφεύγουν τις επισκέψεις σε γιατρούς για έλεγχο και πρόληψη κατά του καρκίνου, και αυτό είναι πραγματικά πιο τρομακτικό από τον κορωνοϊό».