Αυλαία έριξε στην εκπομπή της «Καλό Μεσημέρι» η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική της καριέρα.

Η παρουσιάστρια ήταν πολύ συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής της, αφού μετά από χρόνια αφήνει την αγαπημένη της Κρήτη και έρχεται στην Αθήνα, για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια η οποία μέχρι σήμερα είχε κάνει αισθητή την παρουσία της σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, ωστόσο από ό,τι φαίνεται θα απασχολήσει τα τηλεοπτικά πράγματα, καθώς το όνομά της ακούγεται ολοένα και πιο συχνά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο KΡΗΤΗ TV, την οποία έχουν χαρακτηρίσει «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες όσο και μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, κοινοποίησε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα ευχαρίστησε όλους όσους ήταν διπλά της όλα αυτά το χρόνια.

 

«Ένας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα.

Το «Καλό Μεσημέρι» σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε.

Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με «βάζετε» στο σπίτι σας.!

Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα.

Με αγάπη, Η Ιωάννα σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου:

 

View this post on Instagram

Ενας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα. Το "Καλό Μεσημέρι" σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με "βάζετε" στο σπίτι σας.! Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα ❤ Με αγάπη, Η Ιωάννα σας

A post shared by 👑 Ioanna Maleskou 👑 (@imaleskou) on