Σοφία Χαρμαντά και Τζέραρντ Μπάτλερ μπορεί να είχαν έκαναν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, αλλά όπως φαίνεται αυτό ήταν σύντομο και προσωρινό.

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν.

Ωστόσο, ύστερα από λίγους μήνες η ελληνίδα καλλονή είχε και πάλι την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν λένε ότι το πρόσφατο ταξίδι του 50χρονου κινηματογραφικού «Λεωνίδα» στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετέχει ως λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη, βοήθησε στην επανασύνδεσή τους.

 

 

O Τζέραρντ Μπάτλερ και η Σοφία Χαρμαντά, όπως όλα δείχνουν είναι ξανά μαζί κι ερωτευμένοι.

 

 

Οι δύο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κυανή Ακτή ενώ μαζί τους βρέθηκε και ο Χάρης Σιανίδης.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε και ορισμένα stories, ευχαριστώντας τους για την φιλοξενία.

 

Ανάμεσα μάλιστα στις  φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είδαμε κι ένα τρυφερό στιγμιότυπο, το οποίο ενισχύει τις φήμες περί σχέσης ανάμεσα σε Σοφία Χαρμαντά και Τζέραρντ Μπάτλερ.

 

 

Ο διάσημος ηθοποιός είναι αυτός που βοήθησε τη Σοφία Χαρμαντά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική.

Όταν η καλλίγραμμη καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε για τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.