Στα μαχαίρια Κατερίνα Στικούδη και Ελευθερία Ελευθερίου!

Πως ξεκίνησαν όλα;

Χτες το βράδυ, η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία τραγουδά μια μεγάλη επιτυχία της Μπιγιόνσε καθισμένη στο πιάνο, φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία, όπου είχε συμμετάσχει στα 18 της χρόνια και μάλιστα έιχε κερδίσει και τίτλο!

«Pretty Hurts… You can’t fix what you can’t see… It’s your SOUL that needs a surgery…» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, η Κατερίνα Στικούδη προσθέτοντας πως «Το 2005 στέφτηκα Miss Ελλάς… δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα… Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής! #takeCare #bestrong».

Το σχόλιο που έφερε την ρήξη

Σε αυτήν την ανάρτησή της, ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να κάνει ένα ειρωνικό σχόλιο, γράφοντας «Ok μας έπεισες», με την Κατερίνα Στικούδη να γράφει μια απάντηση μέσα από ένα νέο της story, όπου δημοσίευσε το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου με το σχόλιο: «Τι φάση δηλαδή;».

Η Ελευθερία Ελευθερίου σε τελευταίο της story είπε πως:« Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Γιατί γενικά όλη αυτή η φάση με τα πιάνα μας κουράσε», ρίχνοντας επιπλέον λάδι στη φωτιά.

Δείτε την απάντηση της

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!