Ο Κάνιε Γουέστ μονοπωλεί το Twitter με αλλεπάληλες δηλώσεις και… μπερδεμένα μηνύματα!

 

 

Η αρχή του παραλογισμού

 

Οι δηλώσεις του Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του στη Νότια Καρολίνα, πριν από λίγες μέρες, φαίνεται ότι προκαλούν σοβαρούς τριγμούς στην ψυχική του υγεία αλλά και στον γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Κάποια στιγμή μάλιστα άρχισε να κλαίει όταν αναφέρθηκε στις αμβλώσεις, λέγοντας ότι ήθελε η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν να κάνει άμβλωση όταν ήταν έγκυος με την κόρη τους Νορθ. Στη συνέχεια μίλησε και για τον δικό του πατέρα: «Ο πατέρας μου ήθελε η μητέρα μου να κάνει άμβλωση. Η μητέρα μου μου έσωσε τη ζωή. Δεν θα υπήρχε Κάνιε Γουέστ διότι ο πατέρας μου ήταν πολύ απασχολημένος», τόνισε ξεσπώντας σε κλάματα.

Συνέχισε να μιλά ακατάληπτα και κάποια στιγμή φώναξε: «Παρά λίγο να σκοτώσω την κόρη μου!».

Τα tweet που ξεκίνησαν τις φήμες

 

Σύμφωνα με την Dailymail, τα tweets ανέβηκαν ύστερα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η Κιμ Καρντάσιαν σκέφτηκε να τον χωρίσει μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για την ιδιωτική τους ζωή. Οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν λόγο για κατάρρευση του ράπερ…

«Η Kim προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία “Get Out” επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου», είπε μεταξύ άλλων ο ράπερ.

 

 

«Ορκίζομαι στην ζωή μου πως η μαμά της North ποτέ δεν θα την φωτογράφιζε να κάνει Playboy. Είμαι στο ράντσο, ελάτε να με πιάσετε», ανέφερε στοχοποιόντας την πεθερά του Κρις Τζένερ, που έπεισε την Κιμ να κάνει την επίμαχη φωτογράφιση.

 

 

 

«Όλοι γνωρίζουν ότι η ταινία «Get Out» είναι για μένα». Σημειώνεται ότι η επιτυχημένη ταινία τρόμου «Get Out» επικεντρώνεται γύρω από έναν μαύρο άντρα, ο οποίος συναντά τους γονείς της λευκής φίλης του για πρώτη φορά και ανακαλύπτει τα ανατριχιαστικά σχέδια που έχει η οικογένεια για τους μαύρους επισκέπτες της.

 

 

Στα οργισμένα tweets του, ο Κάνιε πιάνει στο στόμα του και τον ηθοποιό Σία Λε Μπουφ  και την αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ , ωστόσο όσα αφορούσαν την οικογένεια και τη σύζυγό του, πλέον δεν υπάρχουν στο λογαριασμό του στο Twitter, καθώς τα αφαίρεσε.