Σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την προσωπική της ζωή και για την μοναδική σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με το δικηγόρο Θέμη Σοφό μίλησε στο περιοδικό Asist και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  για τη σχέση τους και αποκάλυψε τι κάνουν όταν η σχέση τους περνάει κρίση.

 

 

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

– Σε βρίσκω στα καλύτερα σου. Πώς τα καταφέρνεις και οργανώνεις την ημέρα σου; Πώς είναι το ημερήσιο πρόγραμμα σου με την εκπομπή, τα παιδιά και τον Θέμη;

 

Αισθάνομαι ότι όλη την ημέρα είμαι σε ένα συνεχές τρέξιμο. Βάζω τις ανάγκες μου σε κουτάκια και προσπαθώ να τις υλοποιώ βάζοντας τους «τικ».

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, που κάνω το «Happy day» κι ενώ έχω ένα πολύ άγριο πρωινό ξύπνημα ότι τελειώνω νωρίς το μεσημέρι και έχω όλη την ημέρα μπροστά μου με χαροποιεί γιατί έτσι μπορώ να απολαμβάνω τα παιδιά μου. Δεν σου κρύβω ότι το χαίρομαι γιατί έχω αρκετές ώρες για να ασχοληθώ μαζί τους.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές αλλά στο τέλος της ημέρας φροντίζω να εστιάζω στο θετικό. Το όνειρο μου να δημιουργήσω μια μεγάλη οικογένεια πραγματοποιήθηκε κι όποια κούραση, άγχος ή στρες χάνεται, εξαφανίζεται μπροστά στα χαμόγελα των παιδιών μου.

 

– Τα όνειρά σου έχουν πραγματοποιηθεί;

 

Μια φίλη μου, στο παρελθόν, μου είχε κάνει δώρο ένα πέταλο και μου είχε πει: «Θα το έχεις να κοιτάει προς τον ουρανό κι όταν νιώσεις ότι έχεις κατακτήσει την απόλυτη ευτυχία τότε να το αναποδογυρίσεις για να την εγκλωβίσεις μέσα. Έτσι θέλει η παράδοση για τα πέταλα».

Το πέταλο μου ακόμα και σήμερα κοιτάει προς τα πάνω κι αυτό όχι γιατί είμαι αγνώμων και δεν χαίρομαι ή δεν εκτιμώ αυτά, που έχω. Αλλά γιατί ποτέ δεν σταματάς να ονειρεύεσαι. Μπορεί να έχω παραμελήσει τα δικά μου θέλω αλλά ονειρεύομαι για τα παιδιά μου. Ναι, έχω κατακτήσει πολλούς από τους στόχους μου και πολλά όνειρα μου έχουν πραγματοποιηθεί αλλά δεν σταματώ να ονειρεύομαι.

– Η σχέση σου με τον σύζυγό σου είναι εξαιρετική και από ό, τι ξέρω ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όταν τον γνώρισες περίμενες ότι η σχέση σας θα είχε αυτή την εξέλιξη;

 

«Η αλήθεια είναι ότι όταν μπαίνεις σε μια σχέση θέλεις να έχει τις καλύτερες προοπτικές. Ελπίζεις, ονειρεύεσαι, φαντάζεσαι. Χαίρομαι, που στη σχέση μου με τον Θέμη όλα πήγαν καλά καθώς πάντα καταφέρνουμε να έχουμε τους σωστούς κώδικες επικοινωνίας μεταξύ μας. Ακόμα κι όταν δημιουργούνται κάποιες κρίσεις και μικροπροβλήματα αυτά είναι παροδικά και τα ξεπερνούμε. Βέβαια βοηθάει πολύ κι ο χαρακτήρας του Θέμη. Ποτέ δεν φέρνει στο σπίτι την ένταση τής δουλειάς του.

Είναι ένας πολύ καλός και δοτικός πατέρας, που θαυμάζει την δουλειά μου και μάλιστα είναι και πολύ υποστηρικτικός. Αυτό με κάνει να είμαι κι εγώ σωστή σύντροφος.

Εκτιμάει και σέβεται ο ένας τον άλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να έχουμε και τον δικό μας χώρο μέσα στη σχέση μας. Εκτός από την αμέριστη αγάπη μας έχουμε κι έναν αμοιβαίο σεβασμό. Ήταν κάτι που το ήλπιζα και το ήθελα από την αρχή της σχέση μας και τελικά το κατακτήσαμε.

Μιλάμε πολύ και κάνουμε καλή παρέα μεταξύ μας, πράγμα που δεν το βλέπω στο περιβάλλον μας. Τα περισσότερα ζευγάρια των φίλων μας έχουν κοινωνική ζωή μόνο με άλλους.

Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγούμε οι δυο μας και να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου. Αισθάνομαι πολύ ερωτευμένη με τον Θέμη.

Όμως δεν σου κρύβω ότι η ύπαρξη των παιδιών και η δημιουργία της οικογένειας πάντα κάνει τον έρωτα ενός ζευγαριού να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Προτεραιότητά μας είναι η οικογενειακή ευτυχία και τα σχέδια που κάνουμε για τα παιδιά μας. Το πάθος για το «εμείς», είναι πια σε δεύτερη μοίρα.

Όταν βρίσκουμε ευκαιρία φροντίζουμε να κάνουμε μικρές αποδράσεις οι δυο μας, έστω και για λίγο. Θέλουμε να περνάμε όσο γίνεται δικές μας στιγμές. Αλλά όπως είπαμε είμαστε οικογένεια με παιδιά και αυτή έχει τον πρώτο λόγο. Είναι κάτι που το κάνουμε συνειδητά».

 

– Μοιράζεστε τα προβλήματα της δουλειάς σας;

 

«Ο Θέμης δεν μπορεί λόγω της ιδιαιτερότητας, της δουλειάς του να το κάνει αλλά λέμε πώς κύλησε η μέρα μας στη δουλειά. Από την άλλη εγώ τον συμβουλεύομαι πολύ γιατί έχει πιο ψύχραιμη ματιά ενώ εγώ είμαι πιο συναισθηματική. Εκτιμώ την γνώμη του και την υπολογίζω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.