Λιγότερες από δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του νέου visual album της Μπιγιονσέ και η συγγραφέας, σκηνοθέτης και εκτελεστική παραγωγός του «Black is King» έδωσε στη δημοσιότητα καινούργιο τρέιλερ.

«Σχηματίστηκες από τη θερμότητα του Γαλαξία. Τι πλάσμα είσαι, μοναδικό και ταυτόχρονα οικείο» ακούγεται, εκτός πλάνου, η φωνή της Μπιγιονσέ.

«Να είσαι ένα και απαράλλαχτο κι όμως διαφορετικό από κάθε τι άλλο».

Στις 31 Ιουλίου, δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα γενέθλια της εμφάνισης στις κινηματογραφικές αίθουσες της ταινίας «The Lion King», θα δούμε στο «Black is King» – όπως και στο τρέιλερ – τον Jay-Z, την Kelly Rowland, τον Pharrell Williams, την Tina Knowles-Lawson, τη Lupita Nyong’o, τη Naomi Campbell, τα μοντέλα Aweng Ade-Chuol και Adut Akech και πολλούς από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο άλμπουμ «The Gift».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ εκτός από την πρεμιέρα του στο Disney+ στις 31 Ιουλίου, η ταινία εξασφάλισε διανομή σε πολλές χώρες της Μαύρης Ηπείρου: Νότια Αφρική, Νιγηρία, Γκάνα, Αιθιοπία, Ναμίμπια, Καμερούν, Λιβερία, Μπουρούντι, Σενεγάλη, Τόγκο, Σομαλία, Μπενίν, Κογκό, Κένυα, Ακτή Ελεφαντοστού, Ζιμπάμπουε, Μαλάουι, Γκαμπόν, Πράσινο Ακρωτήρι και άλλες.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ του «Black is King»

 

 

Πρόκειται για ένα visual album, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Disney+ στις 31 Ιουλίου και βασίζεται στο σάουντρακ του remake της ταινίας «The Lion King: The Gift» στην οποία η σταρ έδωσε τη φωνή της στη λιονταρίνα «Νάλα».

Η ταινία φέρει εξ ολοκλήρου την υπογραφή της Μπιγιονσέ στο σενάριο, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια παραγωγής και παρουσιάζεται έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία «The Lion King: The Gift».

Η 38χρονη τραγουδίστρια η οποία φημολογείται ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. δολαρίων με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο, πρωταγωνιστεί η ίδια με τον σύζυγό της Jay Z ενώ μπροστά από τον φακό περνάνε και τα παιδιά τους Μπλου, Ρούμι και Σιρ.