Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νικολέττα Ράλλη καθώς πρόσφατα έγινε μανούλα για πρώτη φορά ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο στις 11 Ιουνίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Νικολέττα Ράλλη κράτησε χαμηλούς τόνους.

 

 

Οι αναρτήσεις της στα social media ήταν ελάχιστες, ενώ κατάφερε να γεννήσει χωρίς να το πάρει κανείς είδηση και να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο χωρίς να γίνει αντιληπτοί από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες.

Πλέον, απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας και καθημερινά βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα, η οποία της έχει πάρει τα μυαλά. Έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμά της, περνά σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας μαζί της και την αποχωρίζεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε με την μπέμπα στην αγκαλιά της.

«Buongiorno principessa #summerinthecity #babygirl #mylove» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα τρυφερά σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη