Αποκαλύψεις για την ακρόαση που πέρασε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αναστάζια Στιλ στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» (Fifty Shades of Grey) έκανε η ηθοποιός Λούσι Χέιλ.

Σε συνέντευξη που έδωσε το Associated Press, η ηθοποιός είπε ότι «ήμουν πολύ νέα… Πρέπει να ήταν πριν από 10 χρόνια, και ήμουν ψόφια».

Η ηθοποιός του «Pretty Little Liars» είπε ότι παρόλο που η ακρόαση «δεν ήταν σε πραγματικές σκηνές από την ταινία», έπρεπε να αποδώσει έναν «πολύ σεξουαλικό μονόλογο».

«Δεν ήξερα καν τι έλεγα στην ακρόαση… ήμουν λίγο αφελής σε αυτά τα θέματα», είπε.

Αλλά η Λούσι Χέιλ είπε επίσης ότι η ακρόαση της έκανε καλό. «Ήταν καλό για μένα γιατί φοβόμουν να κάνω ακρόαση» είπε σύμφωνα με  το ΑΠΕ.

Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» είναι αμερικανική ερωτική, αισθηματική, δραματική ταινία παραγωγής 2015.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον και το σενάριο έγραψε η Κέλι Μαρσέλ. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ε.Λ. Τζέιμς και αφηγείται την ιστορία της Αναστάζια Στιλ, μιας φοιτήτριας λογοτεχνίας, η οποία πηγαίνει να πάρει συνέντευξη από τον πλούσιο και γοητευτικό επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι, ως χάρη για τη συγκάτοικό της.

Προς έκπληξή της, η Αναστάζια ανακαλύπτει ότι ο Κρίστιαν είναι ένας όμορφος, έξυπνος αλλά μυστηριώδης άνδρας και σιγά σιγά συνειδητοποιεί την έλξη της προς αυτόν. Παρά την αντίθετη συμβουλή του Κρίστιαν να μην ξανασυναντηθούν, η Αναστάζια θέλει απεγνωσμένα να βρεθεί κοντά του. Ο Κρίστιαν, μη μπορώντας να αντισταθεί στην ομορφιά και την αθωότητά της αρχίζει μια σχέση με την Αναστάζια, μια σχέση όμως που θέλει να γίνει με τους δικούς του όρους.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου στις 11 Φεβρουαρίου 2015 και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών στις 13 Φεβρουαρίου 2015. Έλαβε αρνητικά προς μικτά σχόλια από τους κριτικούς[2] αλλά έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία συγκεντρώνοντας 569,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.