Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε η δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού, όπου και μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής ζωής.

Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Πηλιχού αναφέρθηκε στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» μέσα από την οποία η ίδια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Στην σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» η Ιωάννα Πηλιχού υποδυόταν την κόρη της Κατερίνας Λέχου και παραδέχθηκε πως δεν πέρασε καλά εκείνη την εποχή.

«Δεν πέρασα καλά τότε… Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα» ανέφερε η Ιωάννα Πηλιχού.

Η ίδια πρόσθεσε:

«Δεν το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, “μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα” αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο».

Τέλος, η ηθοποιός τόνισε:

«Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Ιωάννα Πηλιχού: