Ξεχωριστή ήταν χθεσινή μέρα για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1969 και έκλεισε χτες τα 51 της χρόνια.

Η πάντα εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή καταφέρνει να διατηρεί ένα αψεγάδιαστο σώμα καθώς γυμνάζεται εντατικά, κάτι που προκύπτει και από τις αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια δεν έχει σταματήσει στιγμή να δέχεται ευχές από τους αγαπημένους της και αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να της πουν «Χρόνια Πολλά» μέσω των social media.

Ο λογαριασμός της στο Instagram  όπως ήταν αναμενόμενο γέμισε με ευχές από φίλους, συγγενείς και συναδέλφους που έσπευσαν να κάνουν μια ανάρτηση για να της ευχηθούν.

Ανάμεσα σε αυτούς πους της ευχήθηκαν είναι και η κόρη της Μελίνα.

Ιδιαίτερη ήταν η ευχή της κόρης της η οποία ανέβασε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μέσω InstaStory μια φωτογραφία από καλοκαιρινές τους διακοπές και πάνω έγραψε:

«Χρόνια πολλά mummy μου! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα! Είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Είσαι η αγαπημένη μου! Δεν θα σε άφηνα για τίποτα στον κόσμο». 

Εκτός όμως από την αγαπημένη της κόρη, τις δικές του ευχές στην Δέσποινα Βανδή έστειλε και ο πολύ καλός της φίλος και κουμπάρος Κώστας Καπετανίδης που δημοσίευσε κι εκείνος με τη σειρά του μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή που τη δείχνει στο πλευρό της κόρης της Μελίνας.

Μαμά και κόρη, όπως θα δείτε κι εσείς, είναι ντυμένες ασορτί. Και οι δύο φορούν αέρινα καλοκαιρινά φορέματα στην απόχρωση του κόκκινου.