Η Αναστασία Καρανικολάου ποζάρει αρκετές φορές μαζί με την Κάιλι Τζένερ στα social media, καθώς τα δύο κορίτσια συνδέονται με μακροχρόνια φιλία.

Οι δυο τους γνωρίζονται  εδώ και εννέα χρόνια και είναι τόσο φίλες που έχουν το ίδιο τατουάζ, το όνομα «Stormi» του παιδιού της  Κάιλι Τζένερ.

Η Αναστασία Καρανικολάου θα μπορούσε ουσιαστικά να ανήκει και αυτή στην οικογένεια της Τζένερ και υποστηρίζει την κολλητή της σε ό,τι και να  κάνει.

Ο πατέρας της είναι ο Περικλής Νικόλαος Καρανικολάου, ένας μεσίτης που γεννήθηκε στην Ελλάδα και δούψε για τον Παγκόσμιο Οικονομικό Όμιλο, σύμφωνα με το LinkedIn.

Η μητέρα της είναι η Νικολέττα Καρανικολάου και έχει μία αδελφή, την Αλεξία Καρανικολάου, η οποία εργάζεται ως hairstylist και εμφανίζεται συχνά μαζί της στο Instagram της.

Η χυμώδης Αναστασία είναι αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στις σέξι αναρτήσεις της Κάιλι Τζένερ στο Instagram, στις οποίες συχνά φορούν και παρόμοια ρούχα.

Παρά την μακροχρόνια φιλία της με την Κάιλι Τζένερ η ελληνίδα καλλονή είναι μία δημοφιλής influencer των social media και μάλιστα έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Έχει συνεργαστεί με διάσημα brands όπως το PrettyLittleThing και το Good American, ενώ έχει επίσης λανσάρει και τη δική της συλλογή με μαγιό.

Ο λογαριασμός της στο TikTok αριθμεί 2,5 εκατομμύρια ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ανεβάζει κάτι για να διαφημίσει στα social media για λιγότερα από 5000 δολάρια.

Επίσης, έχει κάνει συνεργασίες με τα brands Revolve, SavageXFenty, Oh Polly Swim και πολλά ακόμα.

Η Αναστασία  με  φωτογραφίες που «κόβουν» την ανάσα των διαδικτυακών της φαν στο Instagram, μετρά σήμερα πάνω από 8.6 εκατομμύρια followers στον προσωπικό της λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Έχει περισσότερους από 555.000 subscribers στο κανάλι της στο youtube και κάθε της βίντεο φτάνει τις 400.000 προβολές. Ποζάρει συχνά για την web παρουσίαση των ρούχων γνωστού αμερικάνικου brand ενώ έχει ποζάρει και με την denim συλλογή της Κλόε Καρντάσιαν.

Η ίδια έχει δηλώσει πως θέλει να δει τον εαυτό της να έχει πιο ενεργό ρόλο στον κομμάτι της μόδας και της ομορφιάς.

«Θα ήθελα να κάνω περισσότερο μόντελινγκ και πολλές διαφορετικές καμπάνιες. Το πιο σημαντικό που θα ήθελα να κάνω είναι να βοηθήσω στην αλλαγή του κόσμου στον οποίο ζω.

Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε σημαντικές αλλαγές για την βελτίωσή το και θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της επανάστασης που θα το καταφέρει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.