Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, καθώς η ηθοποιός έφερε την Τετάρτη (22/7) στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Οι δυο τους διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς μετά από τον «μυστικό» τους γάμο, το ζευγάρι καλωσόρισε στην οικογένεια και το νέο του μέλος.

Τα χαρμόσυνα νέα του ερχομού του μικρού τους πρίγκιπα είχε πρώτος ανακοινώσει μέσω ανάρτησής του στο Ιnstagram ο ευτυχής νέος μπαμπάς Αλέξανδρος Μπουρδούμης γράφοντας:

«Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!».με τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του νεογέννητου γιου της έκανε και η Λένα Δροσάκη.

Η ίδια ανέβασε στα instastories μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου στην οποία βλέπουμε ένα μπαλόνι που γράφει: «It’s a boy».

«It’s my boy», έγραψε η Λένα Δροσάκη στη φωτογραφία της.

To όνομα που θα πάρει ο γιος τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life» οι γνωστοί ηθοποιοί είχαν εξαρχής αποφασίσει ο γιος τους να πάρει – όταν με το καλό γεννηθεί – το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, που λέγεται Τάσος.

Αν και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η ημερομηνία της βάφτισης, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν στην εφημερίδα ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δώσουν και ένα δεύτερο όνομα στο παιδί τους.

Επιθυμία τους μάλιστα, είναι να κρατήσουν τους ίδιους χαμηλούς τόνους για τη βάφτιση του γιου τους με αυτούς που κράτησαν και στον γάμο τους.