Ένα γυναικολογικό πρόβλημα οδήγησε τη Ρούλα Ρέβη στο νοσοκομείο.

Η γνωστή φωτογράφος ενημέρωσε για την περιπέτεια υγείας της μέσω Instagram, δίχως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

Το απόγευμα της Παρασκευής  η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία της για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε μετά το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Αυτό ήθελα να πω σας ευχαριστώ πάρα πολύ, φυσικά και έπαθα ότι όλοι οι άνθρωποι φοβήθηκα και αγχώθηκα μετά νευρίασα και μετά ήξερα πως όλα θα πάνε καλά.

Τυπική διαδικασία Ρούλα Ρέβη. Οπότε το γοργόν…. Ευχαριστώ πάρα πολύ με τόσο καλή ενέργεια έγιναν πράσινα τα ματιά μου καλέ! Κούκλα με κάνατε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η Ρούλα Ρέβη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ένα πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως όπως η ίδια αποκάλυψε ήταν ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο ενώ στο μήνυμά της τόνισε πόσο απαραίτητη, σημαντική και σωτήρια είναι η πρόληψη.

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε συγκεκριμένα στη δημοσίευσή της στο Instaram:

«Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος, που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι.

Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπος μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή.

Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως.

Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωνογραφημένη από την υπέροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπέροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara.

Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ!

Όλα καλά θα πάνε ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official».