Η Κέιτι Πέρι έβαλε τίτλους τέλους στην κόντρα της με την Τέιλορ Σουίφτ, δηλώνοντας ότι οι δυο τους συμφώνησαν να τερματίσουν τη δημόσια μακροχρόνια διαμάχη τους.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Χάουαρντ Στερν,  η Κέιτι Πέρι που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ορλάντο Μπλούμ, δήλωσε ότι η  Τέιλορ Σουίφτ στο τελευταίο της βίντεο για το τραγούδι «You Need to Calm Down» έδωσε ένα «παράδειγμα λύτρωσης» για τις νέες γυναίκες.

«Τα κουτσομπολιά και τα ψέματα παίρνουν το ασανσέρ. Αλλά η αλήθεια χρησιμοποιεί τις σκάλες και χρειάζεται χρόνο… Ο χρόνος θα πει την ιστορία», είπε η Πέρι στο «The Howard Stern Show» του SiriusXM για τη σχέση της με την Τέιλορ Σουίφτ.

«Είμαι ευγνώμων που καταφέραμε να τα βρούμε και το κάναμε δημόσια και πρέπει να είμαστε ένα παράδειγμα για τα νεαρά κορίτσια».

Η Κέιτι Πέρι που πρόσφατα κυκλοφόρησε  το νέο της τραγούδι «Smile» είπε ότι αυτή και η Σουίφτ θέλουν μόνο το καλύτερο η μία για την άλλη.

Η αιτία της διαμάχης

Η διαμάχη των δύο ποπ σταρ , όπως αναφέρει το ΑΠΕ ξεκίνησε το 2014 όταν η Σουίφτ μιλώντας στο Rolling Stone ισχυρίστηκε ότι η Πέρι προσπάθησε να σαμποτάρει μία περιοδεία της.

Και ο δημόσιος καυγάς «άναψε» με τα σχόλια που ανάρτησε στο Twitter η Πέρι εναντίον της Σουίφτ…