Είσαι νέα μανούλα, ή περιμένεις να γίνεις μανούλα σε λίγους μόνο μήνες; Τώρα, μπορείς να χαρίσεις στο μωρό σου απαλή φροντίδα που διαρκεί με τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα βρεφικά ρούχα, δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά και φυσικά με την εγγύηση της Εύρηκα! Το Εύρηκα Baby υγρό απορρυπαντικό με 100% πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και το Εύρηκα Baby πολυκαθαριστικό λεκέδων σε σκόνη με 0% άρωμα, χρωστικές και φωσφορικά, εγγυώνται τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σου που όσο κι αν πλυθούν παραμένουν αφράτα σαν καινούργια! Για άνεση, υγιεινή και πολλές μυρωδάτες αγκαλιές!

Και για να είναι και τα σκεύη του μωρού πραγματικά καθαρά, εμπιστέψου το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby που είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά σκεύη και καθαρίζει αποτελεσματικά, χάρη στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι!

Εκτός από τα Εύρηκα Baby, μοναδικά προϊόντα για τα ρουχαλάκια του μωρού, η Εύρηκα καινοτομεί με το απορρυπαντικό και μαλακτικό Εύρηκα Newborn που έχουν ιδανική σύνθεση για νεογέννητα.

Το υγρό απορρυπαντικό και το μαλακτικό Εύρηκα Newborn, με >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά και είναι ιδανικά για να γίνουν το πρώτο απορρυπαντικό και μαλακτικό του. Το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn ξεχωρίζει και με έναν ακόμα τρόπο! Είναι το μοναδικό υγρό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα που δε φέρει καμία επισήμανση επικινδυνότητας, δείγμα της απόλυτης συμβατής χρήσης για νεογέννητα.

Θέλεις να τα δοκιμάσεις; Παίξε το παιχνίδι!

Μπες στο www.eurekababy.gr, γύρνα τον τροχό και απάντησε σωστά σε κάθε ερώτησή του. Πέρνα και τις 3 πίστες, για να αποδείξεις ότι είσαι Baby Expert, και πάρε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσεις τα Εύρηκα Newborn μιας ολόκληρης χρονιάς!