Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Μελίνα Ασλανίδου μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε το show του Τάκη Ζαχαράτου.

Πως ξεκίνησε η κόντρα;

«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά.», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του για την τραγουδίστρια.

«Νομίζω την έχουν καλέσει αλλά δεν ήθελε να έρθει. Έτσι έμαθα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό και η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Η σάτιρα έχει μια υπερβολή, από αυτό το μεγεθύνεις για να έχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε απωθημένο με κανέναν…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος πρόσφατα.

Η λήξη της κόντρας και τα χειροκροτήματα

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε το φαντασμαγορικό show του Τάκη Ζαχαράτου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποδέχτηκε την πρότασή του να ανέβει στη σκηνή και να ερμηνεύσει μαζί του μία από τις μεγάλες επιτυχίες της. Αγκαλιασμένοι, λοιπόν, τραγούδησαν το  το «Τι σου ‘κανα και πίνεις» , με τον Τάκη να  την μιμείται και εκείνη να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το στιγμιότυπο