Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο με τον επί 16 χρόνια σύντροφό της.

Η 34χρονη- η νεαρότερη γυναίκα πρωθυπουργός- και ο Μάρκους Ραϊκόνεν έχουν αποκτήσει ήδη μια κόρη, την Έμα που είναι σχεδόν 3 ετών. Ο γάμος έγινε στην πρωθυπουργική κατοικία, ενώπιον λίγων στενών φίλων και συγγενών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Μάριν.

Στους λογαριασμούς της στα social media, η Φινλανδή πρωθυπουργός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της γιατί μοιράζεται τη ζωή της με τον άνδρα που αγαπά.

«Έχουμε βιώσει πολλά μαζί, μοιραστήκαμε χαρές και λύπες, υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον στην ηρεμία και τις καταιγίδες. Έχουμε ζήσει τα νιάτα μας μαζί, ενηλικιωθήκαμε και μεγαλώνουμε την αγαπημένη μας κόρη. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου», έγραψε ακόμη.

 

 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί από τα 18 τους χρόνια. Πριν από μερικούς μήνες, όταν η Μάριν είχε δώσει συνέντευξη στην Vogue, το περιοδικό είχε μιλήσει και με τον σύντροφό της. Ο Ραϊκόνεν- στέλεχος εταιρείας τηλεπικοινωνιών- είχε δηλώσει τότε ότι ο γάμος τους ήταν απλά θέμα προγραμματισμού. Κανένας από τους δύο δεν έκανε πρόταση γάμου. Ήταν περισσότερο μια κοινή απόφαση, έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης, είχε πει ακόμη.