Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη θάλασσα, ενώ από ό,τι φαίνεται την ίδια αγάπη για τα παιχνίδια με το νερό και η κορούλα της.

H γνωστή παρουσιάστρια που από το 2012 ασχολείται φανατικά με το windsurf, βρέθηκε για άλλη μια φορά στην παραλία, ενώ αυτή τη φορά μαζί της είχε και το κοριτσάκι της.

Ως λάτρης των social media η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή, ενώ τα likes και τα σχόλια πέφτουν «βροχή».

Το καλοκαίρι δε, η παρουσιάστρια δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στην παραλία όπου επιδίδεται όπως ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, στο αγαπημένο – και παρεξηγημένο ίσως- σπορ.

Αυτές τις ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο, εκεί που όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, έμαθε πριν από τρία χρόνια πως ήταν έγκυος.

Σε μία από τις πρόσφατες καλοκαιρινές εξορμήσεις της στην θάλασσα,  η Ελεονώρα Μελέτη είχε μαζί της και την μικρή της η οποία όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πως διασκεδάζει το ίδιο με την μαμά της την παραλία…

Δείτε παρακάτω το instastory που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: