Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Κρίσι Τείγκεν και Τζον Λέτζεντ, καθώς το διάσημο ζευγάρι της διεθνούς showbiz ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην οικογένεια του ένα ακόμα νέο μέλος.

Το μοντέλο που είναι γνωστό για τις ιδιαίτερες αναρτήσεις της στα social media έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη του με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς αποκάλυψε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Τζον Λέτζεντ «Wild».

Στο βίντεο, ο 41χρονος Τζον Λέτζεντ κρατά τρυφερά την 34χρονη σύζυγό του καθώς η ίδια ακουμπά τα χέρια της στην ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της.

Το βιντεοκλίπ που κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα, δείχνει την Κρίσι Τέιγκεν και τον Τζον Λέτζεντ, σε τρυφερά στιγμιότυπα ενώ προς το τέλος παίζουν με τα παιδιά τους στην παραλία.

Το βίντεο γυρίστηκε σε μια τροπική παραλία, όπου τα άλογα περιφέρονται ελεύθερα ως σύμβολο της αγάπης του ζευγαριού.

Και για όσους έσπευσαν να υποστηρίξουν πως η κοιλίτσα της Κρίσι Τέιγκεν ήταν απλά για τις ανάγκες του νέου βίντεο του συζύγου της, το μοντέλο επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη με μια φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, πόζαρε χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά και ανέφερε: «Δείτε αυτό το τρίτο μωρό». 

Πάντως, η εγκυμοσύνη της Κρίσι Τέιγκεν αποτέλεσε έκπληξη για τους θαυμαστές της, δεδομένου ότι το μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους της τον Ιούνιο.

Πέρυσι, το διάσημο μοντέλο, είχε δηλώσει πως ήθελε να περιμένει λίγο μέχρι να κάνει άλλο παιδί.

Το ζευγάρι έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπισε και για το πώς συνέλαβαν τα δύο παιδιά τους μέσω IVF.

Όπως αποκάλυψε πέρυσι η Κρίσι Τέιγκεν, είχε υποβληθεί σε αρκετές εξωσωματικές προτού μείνει τελικά έγκυος στο πρώτο της παιδί.