Το δικό του μήνυμα με φόντο την έξαρση των κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας, θέλησε να στείλει μέσω social media o γνωστός παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας.

Συγκεκριμένα ο Σάββας Πούμπουρας που είναι λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά με τους followers του στο διάφορα στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής αυτή τη φορά, έδειξε την ευαισθητοποίησή του γύρω από την ανησυχητική «έκρηξη» κρουσμάτων, που σημειώνεται στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Ο Σάββας Πούμπουρας που πρόσφατα έγινε πατέρας, είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών για την προστασία από τον κοροναϊό.

«Είτε το πιστεύεις, είτε νομίζεις ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας, εφόσον πεθαίνει κόσμος προφανώς και κάτι τρέχει. Προστατευθείτε και σκεφτείτε τους γύρω σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις,  δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει μάσκα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας, στα social media για τα μέτρα ασφαλείας που αφορούν όλους μας: