Τη σχέση της με τον Γρηγόρη Σαράντη, επισημοποίησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτω από άκρα μυστικότητα, η καλλονή και πρώην Playmate, Χρυσάνθη Ντάφλα.

Την ευχάριστη είδηση του γάμου έκανε αρχικά γνωστή η Χρυσάνθη Ντάφλα, η οποία πρόσθεσε στις πληροφορίες του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι είναι παντρεμένη, αλλά άλλαξε και το όνομα της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πρόσθεσε και το επίθετο του συζύγου της.

 

Το ζευγάρι είναι περίπου δύο χρόνια μαζί και ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του επιχειρηματία στο Κολωνάκι.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο, καθώς η Χρυσάνθη ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Λούβαρη, ενώ ο Γρηγόρης Σαράντης ήταν παντρεμένος για 15 χρόνια με τη Μάνια Ντέλου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η ανάρτηση του Χάρη Σιανίδη

 

Τον γάμο όμως επιβεβαίωσε και ο καλός φίλος της Χρυσάνθης Νταφλά, γνωστός pr manager Χαρης Σιανίδης.

Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Just married @chrysanthidafla Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός…ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει…με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη…»ας τα όλα πάνω μου Χάρη» θυμάμαι να μου λέει… φίλος μάγκας-προστάτης….δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι…μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες…όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο….μια ενεργειακή συμπόρευση…σχεδόν μαγική…χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς…χωρίς να αναλύεις …χωρίς πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια….ήταν και ήμουν πάντα εκεί…. πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε ….μοναχικά και ανατρεπτικά….

Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη…για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ…η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς……Να ζήσεις ψυχή μου να είσαι ευτυχισμένη!», έγραψε.