Μια vintage φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Γεωργία Βασιλειάδου, να ποζάρει η μία δίπλα στην άλλη  ενθουσίασε τους φανατικούς οπαδούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη,  Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό, στον οποία και δημοσιεύει συχνά  στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της μητέρας .

Σπάνια «κλικ« και πολύτιμες πληροφορίες αναβιώνουν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στην ελληνική υποκριτική σκηνή, που έζησαν έναν ιστορικό και θυελλώδη έρωτα.

Στο επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, δημοσιεύτηκε πρόσφατα μία ακόμα φωτογραφία που ενθουσίασε τους θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφου.

Η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, χαμογελά στο πλευρό μια επίσης θρυλικής ηθοποιού, που σημάδεψε ανεξίτηλα τη μεγάλη οθόνη, της Γεωργίας Βασιλιειάδου.

«Άλλη μια πολύ σπάνια φωτογραφία αυτή τη φορά η Αλίκη με την Γεωργία Βασιλειάδου μέσα από τον φακό του @studio_kleisthenis !!! Η Αλίκη προλογίζει μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο την 100η παράσταση του έργου «Οι νεόπλουτοι που ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία το 1963 ο θίασος Βασιλειάδου -Αυλωνίτης -Ρίζος στο θέατρο Φύρστ (πρώην Σαμαρτζή)», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχάηλ, στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο Instagram και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας του.