Το γύρο του Διαδικτύου και των social media κάνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση ότι η Μάιλι Σάιρους και ο Κόντι Σίμπσον χώρισαν μετά από 10 μήνες σχέσης.

Οι δυο τους μπορεί να έδειχναν πολύ ερωτευμένοι στα social media και ότι η σχέση τους θα προχωρούσε, ωστόσο σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαφορετικούς δρόμους και να παραμείνουν φίλοι.

 

Η σχέση μεταξύ της Μάιλι Σάιρους και του Κόντι Σίμπσον ξεκίνησε το 2019, όταν και δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες της ποπ σταρ και του 23χρονου μουσικού και πρώην σχέσης της Τζίτζι Χαντίντ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σάιρους πριν λίγο καιρό είχε πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, Λίαμ Χέμσγουρθ κι είχε βγει κι από μία γρήγορη σχέση με την παρουσιάστρια, Κέιτλιν Κάρτερ.

Η επιβεβαίωση από την Μάιλι Σάιρους

 

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του TMZ, η ίδια η Μάιλι Σάιρους έκανε ένα live στο Instagram και επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της με τον Κόντι Σίμπσον, αναφέροντας πως παραμένουν φίλοι, καθώς γνωρίζονται εδώ και δέκα χρόνια και πως η απόφαση αυτή ήρθε για να βρουν και οι δύο τι ακριβώς ψάχνουν στη ζωή τους.

Μην το κάνετε να φαίνεται δραματικό. Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να μας δείτε μαζί να αράζουμε ή να τρώμε πίτσα. Ήμαστε φίλοι για δέκα χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε…» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια.