Μπορεί ο θάνατος του Κώστα Βουτσά να βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα, ο πόνος όμως της οικογένειας του αείμνηστου ηθοποιού παραμένει πολύ μεγάλος.

Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά που βρέθηκε στην Αθήνα, από την Ολλανδία όπου ζει με την οικογένειά της, στέλνει μέσα από τα social media, μηνύματα αγάπης για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Συγκεκριμένα σε μία από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram η Θεοδώρα Βουτσά προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού ανήμερα της Παναγίας πήγε μαζί με το σύζυγο και την κόρη της στο Α΄ νεκροταφείο.

Η ίδια μέσα από τη δημοσίευσή της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άγνωστη, μέχρι σήμερα, ιστορία.

Όπως εξήγησε, οι γονείς της είχαν χάσει ένα μωρό πριν την αποκτήσουν και έτσι αποφάσισαν όταν γεννήθηκε, να την τάξουν στην Παναγία, όπου και πήρε το όνομα της.

«#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και “έταξαν” το επόμενο στην Παναγία.

Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο.

“Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;” “Ναι, μπαμπά…” Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία “οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε… και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!” Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα… Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία…

Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ήταν η τελευταία μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Θεοδώρα Βουτσά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Θεοδώρα Βουτσά στο Instagram:

 

 

View this post on Instagram

 

#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και «έταξαν» το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. «Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;» «Ναι, μπαμπά…» Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία «οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε… και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!» Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα… Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία… Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας… ♥️♾ • • • #ForMyDad #Documentary #KostasVoutsas #TheodoraVoutsa #VoutsaFamily #Love #Forever #FatherDaughter #GreekActor #MyFirstLove #Film #Video #Cinematography #Sony #PressPlay #thestarinyou ♥️✨🌹

A post shared by Director | Producer (@theodoravoutsa) on