Η Iωάννα Τούνη επέστρεψε μετά από τις διακοπές της στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο παραμένει στο σπίτι της σε οικειοθελή καραντίνα, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήρθε σε επαφή με άτομα που διαγνώστηκαν θετικά στον κοροναϊό.

Παρόλα αυτά, η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να περάσει αλλιώς το χρόνο της στο σπίτι. Συγκεκριμένα, βλέπει πολλές ταινίες και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media.

Κάπως έτσι η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Μία από αυτές αφορούσε την οικογένειά της, με την Ιωάννα να απαντά πρώτη φορά ότι είναι παιδί εκτός γάμου, και πως οφείλει τα πάντα στην αγαπημένη της μητέρα.

 

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες.

Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά!

Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

 

Όταν ένας follower την ρώτησε: «Ιωάννα μου ξέρω πως είναι μια αδιάκριτη ερώτηση αλλά πως είναι η ερωτική σου ζωή;», η Ιωάννα Τούνη απάντησε:

 

«Πολλές ερωτήσεις για τα προσωπικά μου… Έχετε δίκαιο, γιατί εγώ σας έχω συνηθίσει έτσι…

Απλά πάντα έβρισκα εντελώς χαζό να προσπαθώ να «κρύβω» το κομμάτι της σχέσης μου από εσάς, πόσο μάλλον όταν η δημοσιοποίηση της γίνεται πάντα από δημοσιογράφους και πρωινάδικα χωρίς να με ρωτήσουν καν εάν είναι κάτι που έχω σκοπό να μοιραστώ.

Οπότε απλά συμβαίνει! Πάντως είμαι μόνη αυτό το διάστημα…».