Τις διακοπές της στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζει η Άμπερ Χερντ, μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής μάχης με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ.

Η νεαρή ηθοποιός η οποία πρόσφατα προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, καθώς ανέβασε στα social media φωτογραφίες από την επίσκεψή της σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη με πλήθος χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να την κατηγορούν για ασέβεια.

Σύμφωνα με τα σχόλια οι χρήστες ενοχλήθηκαν διότι η ηθοποιός χαμογελούσε και πόζαρε μέσα σε ένα τζαμί, την ώρα που κάποιοι άνθρωποι προσεύχονταν, ενώ άλλοι βρήκαν ανάρμοστο τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ντυθεί.

Η επίσκεψη στην Αγία Σοφία

 

Με πιο κατάλληλη αμφίεση κι έχοντας, πιθανότατα, «πάρει το μάθημά της» μετά τις αντιδράσεις για την εμφάνισή της σε τζαμί της πόλης, η Άμπερ Χερντ αυτή τη φορά επέλεξε να επισκεφθεί την Αγία Σοφία.

 

 

Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον ιερό ναό αλλά και πικραμένη γιατί πλέον δεν λειτουργεί ως μουσείο μετά την προκλητική απόφαση Ερντογάν να την μετατρέψει σε τζαμί.

«Θα μπορούσες να θαυμάζεις για χρόνια το εσωτερικό της Αγίας Σοφίας και ποτέ να μην βαρεθείς ή να σταματήσεις να είσαι εντυπωσιασμένος.

Τι φοβερός χώρος (μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες σταμάτησε να είναι μουσείο). Νιώθω τυχερή που μπόρεσα έστω να δω ένα τμήμα της» έγραψε η  Άμπερ Χερντ στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.