Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα κορυφαία πρόσωπα στον χώρο της μόδας έχοντας υπηρετήσει για χρόνια τις πασαρέλες, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Εκτός από μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας και μια ευτυχισμένη οικογένεια η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι περήφανη και για την απήχηση που έχει στον κόσμο καθώς είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στου ελληνικού Instagram, με τις δημοσιεύσεις της να ενθουσιάζουν τους χιλιάδες followers της.

Η Βίκυ Καγιά ως λάτρης των social media λοιπόν, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την επιτυχημένης πορεία στο χώρο τη μόδας, αλλά και φωτογραφίες με look που εμπνέουν τους fashionistas, δίνοντας στιλάτες  ιδέες στους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, λοιπόν, η ξανθιά μούσα της μόδας ποζάρει με ένα υπέροχο και σούπερ στιλάτο ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα, το οποίο είναι παράλληλα σέξι και απόλυτα κομψό.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία κέρδισε από την πρώτη στιγμή δημοσίευσης της χιλιάδες likes, ενώ στα σχόλια τους οι φαν της Βίκυς Καγιά, απλά την αποθεώνουν.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά και «έριξε»το Instgram: