To δικό του δημόσιο «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο είπε με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Νταλάρας.

Η είδηση του θανάτου του μεγάλου έλληνα τραγουδιστή Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 79 του, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα βύθισε στο πένθος την οικογένεια, αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Πλήθος ελλήνων καλλιτεχνών, από όλο το φάσμα Τεχνών αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο έλληνα τραγουδιστή, μνημονεύοντας τις αξέχαστες επιτυχίες του ενώ ταυτόχρονα εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο διάσημος έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας.

 

«Γιάννης Πουλόπουλος, ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Είχε την τύχη, το σθένος και το κριτήριο να διαλέξει καλά τραγούδια – με αποκορύφωμα τον «Δρόμο» του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου – που τον κατατάσσουν, δίκαια, ανάμεσα στους μεγάλους και ξεχωριστούς που σφράγισαν με τις ερμηνείες τους την εποχή τους και θα μείνουν για πάντα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού» γράφει στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας, αποχαιρετώντας τον Γιάννη Πουλόπουλο: