Μια σχέση πρέπει να έχει σεβασμό, αγάπη και ειλικρίνεια. Όταν κάτι από αυτά λείπει, τότε ετοιμάσου για…«θύελλες».

Ενδείξεις ότι είναι αποκλειστικά «δικός σου»

 

  • Δεν κοιτάζει άλλες όταν βγαίνετε έξω. Αυτό δείχνει ότι σε σέβεται, όπως επίσης σέβεται και το γεγονός ότι αυτό θα σε ενοχλούσε (αν όντως σε ενοχλούσε και δε σου φαινόταν αδιάφορο). Σέβεται ότι κυκλοφορεί έξω με μια κυρία και όχι με τον κολλητό του όταν είναι single.
  • Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα να δείξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να ενημερώσει τους κοντινούς του ανθρώπους, ότι έχει δεσμό μαζί σου. Δε θέλει εν ολίγοις να φαίνεται «single».
  • Δε σου κάνει σκηνές ζήλιας με το κάθε τι ασήμαντο. Αυτό δείχνει ότι σε εμπιστεύεται και ο ίδιος. Συνήθως άλλωστε, αυτοί που ζηλεύουν, είναι εκείνοι που φοβούνται την απιστία, καθώς αντιδρούν σε κάτι που ενδεχομένως κάνουν ήδη οι ίδιοι σε εσένα.
  • Δε σε περιορίζει. Ούτε ως προς το θέμα των εξόδων σου, ούτε ως προς το θέμα του πότε να πας σπίτι του. Σου λέει ότι μπορείς να πηγαίνεις όποτε θέλεις σπίτι του.
  • Δείχνει χαρούμενος με εσένα. Εκτιμά δεόντως το ότι σε έχει και δε μπορεί να φανταστεί πώς θα ήταν χωρίς εσένα, από την άποψη ότι του είσαι πολύτιμη.
  • Κάνει σχέδια μαζί σου για το μέλλον σας. Το ότι κάποιος βλέπει στο μέλλον του μαζί με εσένα, δείχνει ότι δε θα έκανε κάτι για να σε κάνει να φύγεις.
  • Από τον πρώτο καιρό κιόλας που βγαίνατε, το θέμα της απιστίας και της αφοσίωσης, είχε συζητηθεί και έδειχνε από την αρχή ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Συμβουλές για να θυμάσαι…

 

Μπορεί κάποιος να έχει όλα τα παραπάνω και να δείχνει σε εσένα ότι είναι υπέροχος και πιστός. Αυτό όμως δεν εξασφαλίζει απόλυτα ότι θα είναι έτσι.

Οι παραπάνω ενδείξεις δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε απατήσει. Αυτό όμως δε σημαίνει κιόλας ότι μπορείς να γνωρίζεις στο 100% τι κάνει ο άλλος.

Στον αντίποδα, υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνεις ότι είναι άπιστοι, από την πρώτη στιγμή που θα τους απευθύνεις τον λόγο.