Μπορεί ο Αύγουστος σιγά – σιγά να τελειώνει, ωστόσο πολλοί είναι οι σταρ της ελληνικής showbiz, οι οποίοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μια από αυτούς είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο αγαπημένο της νησί βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια και περνάει υπέροχα. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλύψει που κάνει καλοκαιρινές διακοπές, ωστόσο δεν κρατήθηκε πολύ και το είπε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στην Κύθνο, το νησί που επέλεξαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και όχι μόνο για το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέπτεται το συγκεκριμένο νησί τα τελευταία δέκα χρόνια και κάθε φορά περνάει ακόμη πιο όμορφα.

Μαζί της βρίσκεται και ο καλός της φίλος, Θανάσης Αλευράς, με τον οποίο όλη μέρα απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στις καταγάλανες παραλίες της Κύθνου.

«Ανεκτίμητο δώρο να κάνεις είκοσι βήματα και να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα! Και σε τι θάλασσα!!!!

Ούτε οδήγηση ούτε κουβαλήματα ούτε τίποτα.

Αυτή είναι η απόλυτη ξεκούραση! Έρχομαι πάνω από δέκα χρόνια στην Κύθνο και κάθε φορά το αίσθημα είναι ίδιο!

Αγαπώ αυτό το νησί για την ησυχία του και τις 99? (τώρα λένε ότι είναι 102) παραλίες του! Κάθε φορά που έρχομαι γεμίζουν τα μάτια μου εικόνες και η ψυχή μου ηρεμεί!
Άγιος Σωστής» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram  η Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας το νησί, στο οποίο βρίσκεται.